EHBO voor iedereen

Basis BHV ( 1 dag)

bhv-brand

 

Basis BHV

€140.00 per cursist bij open inschrijving

De basis BHV is bedoeld voor alle medewerkers van bedrijven of andere of andere organisaties die BHV moeten organiseren in het kader van de Arbo-wet. Na het behalen van het diploma (welke 1 jaar geldig is), kan de cursist deelnemen aan de jaarlijkse herhaling BHV (1 dag) om de kennis en vaardigheden bij te houden en op te frissen.

Samenvatting

interactief lesprogramma met veel ruimte voor stellen van vragen

vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving)

goede prijs-kwaliteitsverhouding

volledig ontzorgen van planning en geldigheid diploma’s (wij regelen het)

Inleiding

Na het volgen van herhalingsdagdeel binnen 1 jaar, wordt het diploma BHV weer met 1 jaar verlengd. Wij maken een jaarlijkse planning en nodigen onze cursisten automatisch (vrijblijvend) uit voor de jaarlijkse herhaling BHV. Wij maken een jaarlijkse planning en nodigen onze cursisten automatisch (vrijblijvend) uit voor de jaarlijkse herhaling BHV. Wij houden de geldigheid van het diploma van onze cursisten in de gaten.

De Arbo-wet schrijft voor dat elke werkgever bedrijfshulpverlening moet organiseren om de gevolgen van ongevallen en andere calamiteiten zoveel mogelijk te beperken. Een bedrijfshulpverlener dient een opleiding te volgen om de BHV-taken te kunnen uitvoeren.

Er worden in ieder geval de volgende vaardigheden behandeld uit de Arbo-wet: a. het verlenen van eerste hulp bij ongevallen b. het beperken en het bestrijden van brand en het beperken van de gevolgen van ongevallen c. het in noodsituaties alarmeren en evacueren van alle werknemers en andere personen in het bedrijf of de inrichting.

Inhoud

De indeling van de cursus is veelal als volgt: Dagdeel 1/2: doceren, groepsopdrachten en praktijkoefeningen • eerste hulp niet spoedeisend • eerste hulp spoedeisend: reanimatie en AED, Dagdeel 2: doceren, groepsopdrachten en praktijkoefeningen • brandbestrijding • ontruiming De lesdag duurt normaal gesproken van 08.30 tot 17:00 uur met een half uur lunchpauze. Voor groepen zijn er ook andere mogelijkheden.

Doelgroep

Alle medewerkers van bedrijven of andere organisaties die BHV moeten organiseren in het kader van de Arbo-wet.

Examen / certificering

Na afloop van lesdag kan een theorie-examen plaats (meerkeuzevragen). De cursist wordt verder op competenties (vaardigheden) getoetst door de instructeur. Na het behalen van het examen ontvangt de cursist het landelijk erkende diploma “Bedrijfshulpverlener” . Dit diploma is 1 jaar geldig na afgiftedatum.

Herhaling BHV

€ 89.00 per cursist bij open inschrijving

Na het behalen van het diploma (welke 1 jaar geldig is), kan de cursist deelnemen aan de jaarlijkse herhaling BHV (dagdeel) om de kennis en vaardigheden bij te houden en op te frissen. Na het volgen van 1 herhalingsdagdeel binnen 1 jaar, wordt het diploma BHV weer met 1 jaar verlengd. Wij maken een jaarlijkse planning en nodigen onze cursisten automatisch (vrijblijvend) uit voor de jaarlijkse herhaling BHV. Wij houden de geldigheid van het diploma van onze cursisten in de gaten!

Vrijstelling

Cursisten die in het bezit zijn van een geldig ehbo diploma van Oranje Kruis (of vergelijkbaar) krijgen vrijstelling voor het onderdeel eerste hulp en volgen alleen onderdelen brandbestrijding en ontruiming (dagdeel).

Groepsgrootte

Gemiddeld 12-14 personen per cursusgroep.

Prijs Basis

€ 140.00 per cursist bij open inschrijving

Inbegrepen in cursusprijs

In de cursusprijs zijn alle kosten inbegrepen, zoals: • gebruik van instructiemateriaal • inzet ervaren gecertificeerde instructeur en inclusief lunch, koffie- en thee.