EHBO voor iedereen

Herhaling EHBO

herhaling-ehbo

Op ieder mens rust de plicht naar vermogen hulp te verlenen aan medemensen die in nood verkeren. Eerste hulp is de noodzakelijke hulp die – al of niet in afwachting van de professionele hulp – aan een slachtoffer moet worden verleend.

Samenvatting

  • jaarlijks wisselend en interactief lesprogramma
  • vaardigheden beoefenen in groepsverband (veilige leeromgeving)
  • goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • volledig ontzorgen van planning en geldigheid diploma’s (dit regelen wij)

Inleiding

De opleiding Eerste Hulp leidt mensen op om op een verantwoorde wijze eerste hulp te verlenen aan slachtoffers. Deze kennis dient bijgehouden te worden door een herhaling EHBO.

Inhoud

De indeling van de cursus is veelal als volgt:

  • Ochtend: eerste hulp spoedeisend o.a. reanimatie + AED
  • Middag: eerste hulp niet spoedeisend o.a. verbanden

De lesdag duurt normaal gesproken van 9:00 tot 16:30 uur met een half uur lunchpauze. Voor groepen zijn er ook andere mogelijkheden.

Doelgroep

Iedereen die geschoold en geoefend wil blijven in het verlenen van eerste hulp (voor thuis of op het werk). Cursisten dienen in het bezit te zijn van een geldig diploma “Eerste Hulp” van het Oranje Kruis.

Examen / certificering

Examen / certificering Er is geen examen, de cursist wordt getoetst op praktische vaardigheden.Bij een voldoende resultaat ontvangt de cursist een aantekening Herhaling Eerste Hulp. Na het volgen van 2 herhalingsopleidingen in 2 jaar, wordt het diploma Eerste Hulp verlengd met nog eens 2 jaar.Wij maken een planning en nodigen onze cursisten automatisch (vrijblijvend) uit voor de herhaling EHBO. Wij houden de geldigheid van het diploma van onze cursisten in de gaten!

Groepsgrootte

Gemiddeld 12-14 personen per cursusgroep.

Prijs

€ 995 per groep van maximaal 14 cursisten (€ 1.203.95 inclusief btw). € 106 per cursist bij open inschrijving (€ 128,26 inclusief btw).

Inbegrepen in cursusprijs

In de cursusprijs zijn alle kosten inbegrepen, zoals:

  • gebruik van instructiemateriaal
  • inzet ervaren gecertificeerde instructeur
  • certificeringskosten van het Oranje Kruis
  • uitgebreide lunch, koffie- en theearrangement en ’s middags frisdranken en kleine versnaperingen (niet inbegrepen indien de cursus op uw eigen bedrijfslocatie wordt georganiseerd)

Vergoeding door zorgverzekering

Voor particulieren wordt de opleiding vaak gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar. Vraag bij uw zorgverzekeraar na of dit ook bij u het geval is.