EHBO voor iedereen

Wie zijn wij?

Over EHBO MAASSTAD TRAININGEN & OPLEIDINGNEN

Specialist in Basishulpverlening BHV!

Wij zijn een kleine, flexibele organisatie waarbij het persoonlijke contact met de klant hoog in het vaandel staat. Onze vestiging bevindt zich in Rotterdam. Wij zijn gespecialiseerd in het inventariseren van risico’s (RI&E), adviseren van BHV-organisaties in procedures en protocollen en het opstellen van lesprogramma’s gebaseerd op deze risico’s.

Uit ervaring weten wij dat geen enkele organisatie hetzelfde is en daarom ontwikkelt EHBO Maasstad, in overleg met de klant, trainingen, opleidingen en adviezen op maat.

EHBO Maasstad toont aan dat BHV-trainingen op maat niet duur hoeven te zijn. De bedrijven die wij onder andere hebben opgeleid, bestaan uit: lunchrooms, scholen, vluchtelingen, sportscholen, kinderdagverblijven, winkels, beveiligingsbedrijven, praktijk voor fysiotherapeuten, tandartsen, zorginstellingen, moskeeën, kerken, wijkcentra en kantoren.

De prijzen op onze website zijn transparant, dus geen onaangename verrassingen achteraf. Alle onze trainingen voldoen aan de laatste ARBO normen ook voor uw bedrijf ontwikkelen wij graag een BHV-training op maat.

Daarnaast organiseren wij een grote diversiteit aan opleidingen gecertificeerd door het Rode Kruis, Oranje Kruis, NIBHV, FAI en NRR waar iedereen welkom is.

Onze missie is om mensen bewust en bekwaam te maken op het gebied van basishulpverlening. Onze visie is het leveren van kwalitatief goede opleidingen en adviezen, die geheel gericht zijn op de situatie van de klant met behulp van de nieuwste technieken.

Kortom wij vinden dat de term basishulpverlening in één woord ons vakgebied samenvat!

 

Waarom kiezen voor EHBO Maasstad?

  • voor maatwerk in opleiding, oefening en advies
  • voor klantgerichte oplossingen
  • voor een grote diversiteit aan opleidingen
  • voor innovatie en vernieuwing
  • voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding.
  • Helder

EHBO cursus met aandacht

Wij vinden het belangrijk dat cursisten met een lach en een voldaan gevoel de cursus verlaten. Voor ons gaat het geven van een EHBO cursus verder dan het uitleggen van de lesstof en het uitreiken van het certificaat.

Onze doel is dat cursisten zich echt comfortabel voelen bij het verlenen van eerste hulp. Dit doen wij door veel persoonlijke aandacht te geven. Doordat wij in kleine groepen werken is hier veel ruimte voor.

Veiligheid voor en door jou op je werkplek of thuis!

 

Team EHBO Maasstad Rotterdam

Hartelijke groet , EHBO Maasstad trainingen en opleidingen

  Afbeeldingsresultaat voor oranjekruis